Overslaan en naar de inhoud gaan
Ida van Dril in De Rattenvanger van Hamelen
Ida van Dril in De Rattenvanger van Hamelen

Ida van Dril & Michiel Schreuders

De Rattenvanger van Hamelen

Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen, als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit, zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren.

Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en een schone stad wie wil dat nu niet? Hamelen is geweldig. Zolang je maar niet klaagt. Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij opendoet hoort hij de klank van de magische fluit en staart hij in de ogen van duizenden ratten…

De rattenvanger van Hamelen wordt verteld door schoonmaakster Adelien en is een spannend en muzikaal sprookje over moed en verleiding.

Onder regie van Fred Delfgaauw wonnen Ida van Dril en Michiel Schreuders met hun succesvolle voorstelling Joris en de draak Het Gouden Eitje van de Parade. Met livemuziek, poppenspel en heel veel humor brengen zij u nu naar een stad vol …ratten.
Een schitterende voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

De actuele speellijst vind je op www.idavandril.nl.